Műanyag terasz ajtók

Ezernyi forma, ezernyi szépség, ezernyi funkció

Amikor egy teraszajtó otthona fénypontja lesz

MŰANYAG

EMELŐ TERASZ TOLÓAJTÓK

  • Uf KERETÉRTÉKE: 1,3 W/m2K = REMEK HŐSZIGETELŐKÉPESSÉG
  • KIEGÉSZÍTŐ ACÉLMEREVÍTÉS = KIVÁLÓ BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM
  • NAGY HATÉKONYSÁGÚ TÖMÍTÉS = SZÉL ÉS ESŐ ELLENI VÉDELEM

MŰANYAG

TOLÓ ÉS HARMONIKA RENDSZEREK

  • 40 FÉLE SZÍNBEN VÁLASZTHATÓ = EGYEDI SZÍNKIALAKÍTÁS KINT ÉS BENT
  • HÁROM NYITÁSI MÓD = KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG
  • NAGY HATÉKONYSÁGÚ TÖMÍTÉS = SZÉL ÉS ESŐ ELLENI VÉDELEM

Mire figyeljen teraszajtó vásárlása során?

  1. A teraszajtó hőszigetelő-képességére. Keresse a teraszajtókon az Uf értéket. Minél kisebb ez a szám, az ajtó tokjai annál jobb hőszigetelők.
  2. Mennyire ellenálló a választott ajtó az időjárás körülményeivel szemben. A bejárati ajtókhoz hasonlóan ugyanis a teraszajtóknak is meg kell küzdenie a hóval, esővel, széllel, faggyal, forrósággal.
  3. Milyen technikai megoldásokkal véd a betörésekkel szemben. Sok betörés a teraszajtókon keresztül történik, ezért nem mindegy, hogy a választott ajtó üvegezése és tokja mennyire erős.

Jó választás az Inoutic teraszajtó?

Ha könnyen használható, extrém hosszú időtartamú, remek hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, valamint erős szerkezetű, a betörések elleni technológiákkal ellátott teraszajtót keres, akkor az Inoutic remek választás.

Az optimális hőszigetelő tulajdonságokat a többkamrás profil alkalmazása, és a választható, megszakított hőhídú küszöb garantálja. Az acélmerevítések pedig biztosítják a tok maximális stabilitását és hosszú élettartamát. Az egyedi formatervezési igényeket a széles színválaszték segítségével lehet megvalósítani.

Gyártási technológia

Ablakot gyártani könnyű, mondják sokan. Legyen egy fehér téglalap a közepén egy hatalmas üveggel. Azonban, ha az Abai ablak is ezen elgondolások mentén haladna, akkor ma nem lennének extra hőszigetelő-képességű, tartós és biztonságos nyílászáróink. Hiszen mi más lehetne a célunk, mint olyan kiváló nyílászárókat készíteni, melyek hosszú éveken át megfelelően hőszigetelik otthonunkat.  Ehhez szükségünk volt 2 telephelyre és több mint 100 munkatársra, hogy segítségükkel naponta több mint 50 darab nyílászárót és árnyékolástechnikai eszközt készíthessünk el.


Referenciák