Műanyag bejárati ajtók

Amikor egy ajtó stílust ad otthonának

Kiváló hőszigetelők, különösen biztonságosak… Ó, igen, és még szépek is 3 ajtó, ami megrengette a bejárati ajtók piacát

A R C A D E

BEJÁRATI AJTÓK

 • 4 KAMRÁS TECHNOLÓGIA = REMEK HŐSZIGETELŐKÉPESSÉG
 • KÜLÖNLEGES TOKOK = KIVÁLÓ BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM
 • MEREVÍTETT FÉM SARKOK = DEFORMÁLÓDÁS ELLENI VÉDELEM

E F O R T E

BEJÁRATI AJTÓK

 • Uf KERETÉRTÉKE: 1,3 W/m2K = REMEK HŐSZIGETELŐKÉPESSÉG
 • KITÖLTÖTT ÉS LEGÖMBÖLYÍTETT SZÁRNYAK = ELEGÁNS DIZÁJN
 • INTEGRÁLT TÖBB PONTOS ZÁRAK = BETÖRÉS ELLENI VÉDELEM

P R E S T I G E

BEJÁRATI AJTÓK

 • 5 KAMRÁS TECHNOLÓGIA = REMEK HŐSZIGETELŐKÉPESSÉG
 • 2,5 mm VASTAGSÁGÚ ACÉLMEREVÍTÉS = EXTRÉM STABILITÁS AZ AJTÓNAK
 • 100.000 NYITÓ ÉS ZÁRÓ CIKLUS = MINIMUM 20 ÉVES ÉLETTARTAM

Mire figyeljen bejárati ajtó vásárlás során?

 1. A bejárati ajtó hőszigetelő-képességére. Keresse az ajtókon az Uf értéket. Minél kisebb ez a szám, az ajtó tokjai annál jobb hőszigetelők.
 2. Mennyire ellenálló a választott ajtó az időjárás körülményeivel szemben. A beltéri ajtókkal szemben egy bejárati ajtónak meg kell küzdenie a hóval, esővel, széllel, faggyal, forrósággal is.
 3. Milyen technikai megoldásokkal véd a betörésekkel szemben. Mivel a legtöbb betörés a bejárati ajtókon keresztül történik, ezért nem mindegy, hogy a választott ajtó és tokja mennyire erős.

Jó választás az Inoutic bejárati ajtó?

A fent látható 3 ajtó típus mindegyike az Inoutic családjába tartozik. Mivel műanyag ajtókról beszélünk, így a nedvességnek, a fagynak és a forróságnak is ellenáll.

Mindhárom típusú ajtó emellett remek hő- és hangszigetelő is. Nem mellékesen olyan technikai újításokat tartalmaznak, amelyek a betörések ellen is megvédik otthonát. A hab a tortán pedig, hogy mindemellett még szépek is ezek a műanyag bejárati ajtók.

Gyártási technológia

Ablakot gyártani könnyű, mondják sokan. Legyen egy fehér téglalap a közepén egy hatalmas üveggel. Azonban, ha az Abai ablak is ezen elgondolások mentén haladna, akkor ma nem lennének extra hőszigetelő-képességű, tartós és biztonságos nyílászáróink. Hiszen mi más lehetne a célunk, mint olyan kiváló nyílászárókat készíteni, melyek hosszú éveken át megfelelően hőszigetelik otthonunkat.  Ehhez szükségünk volt 2 telephelyre és több mint 100 munkatársra, hogy segítségükkel naponta több mint 50 darab nyílászárót és árnyékolástechnikai eszközt készíthessünk el.


Referenciák