Történetünk

Az ablakgyártó, aki minden évben a fejlődés lehetőségét keresi

Több mint 25 éve dolgozunk azért, hogy az emberek ne csak pár évre, hanem akár hosszú évtizedekre is letudják az ablakválasztási problémájukat. A kezdetekben árnyékolástechnikai termékek gyártásával foglalkozó cégünk idővel a műanyag és alumínium nyílászárók specialistájává is előlépett. Így nyugodtan mondhatjuk, hogy minden olyan problémára tudjuk a megoldást, amely az ablakokkal kapcsolatos.

Az Abai ablaknál az állandó újítások, technikai fejlődések, az alapanyagok minőségének kiváló szinten tartása kulcsszerepet játszik abban, hogy megtarthassuk vezető pozíciónkat működési területeinken.

Nem sok ablakgyártó mondhatja el magáról, hogy alapanyagait Európa vezető beszállítóitól szerzi. Márpedig műanyag ablakaink magas minőségét Európa vezető PVC alapú nyílászárók gyártójának, az Inouticnak az alapanyagai garantálják.

Alumínium ablakaink beszállítója pedig a piac egyik legjelentősebb szereplője, a német Schüco. Így, aki az Abai Ablaktól vásárol nyílászárót, egyvalamiben biztos lehet: tartós, kiváló hő- és hangszigetelő, valamint biztonságos ablak tulajdonosa lesz.

Azonban ez még nem minden. Az Abai Ablak az elmúlt 25 évben folyamatosan fejlődik:

  • Ma már közel 100 embernek biztosítunk munkát
  • Valamint 400 viszonteladó partnernek gyártunk országszerte nyílászárókat
  • Közös erőfeszítéseink eredményeképp pedig emberek millióinak javíthatjuk életminőségét
  • Kitüntetett figyelmet szentelünk a ROLL-LUX és az Abai Ablak dolgozóinak képzésére, mivel ez a kulcsa annak, hogy vásárlóink mindig, minden körülmények közt szakmailag és műszakilag is kifogástalan minőségű terméket kapjanak, illetve szolgáltatásban részesüljenek.
  • Vásárlóink visszajelzései alapján rendkívül fontosnak érezzük, hogy kizárólag olyan minőségi termékekkel dolgozzunk, melyekre büszkén használhatjuk a “ROLL-LUX, illetve az Abai Ablak terméke” jelzőt.

Ismerje meg nyílászáró termékeinket: