Gyártási technológia

Így készülnek az Abai ablak kiváló minőségű műanyag és alumínium nyílászárói

Azt már sokan tudják, hogy a legkiválóbb műanyag és alumínium nyílászárók az Abai Ablak gyárában készülnek, de azt csak most fogja megtudni, hogy milyen eljárásokkal…

 

Ablakot gyártani könnyű, mondják sokan.
Legyen egy fehér téglalap a közepén egy hatalmas üveggel.
Azonban, ha az Abai Ablak is ezen elgondolások mentén haladna, akkor ma nem lennének extra hőszigetelő-képességű, tartós és biztonságos nyílászáróink.

Hiszen mi más lehetne a célunk, mint olyan kiváló nyílászárókat készíteni, melyek hosszú éveken át megfelelően hőszigetelik otthonunkat.  Ehhez szükségünk volt 2 telephelyre és több mint 100 munkatársra, hogy segítségükkel naponta több mint 50 darab nyílászárót és árnyékolástechnikai eszközt készíthessünk el.

 

Európa legjobb minőségű alapanyagai minden Abai ablakban

Minőségi ablakokat persze lehetetlen minőségi alapanyagok nélkül legyártani. Ezért az Abai Ablak műanyag ablakaihoz a német Inoutic társaságtól, alumínium nyílászáróihoz pedig a szintén német Schüco-tól importálja az alapanyagokat. Ezekből aztán hosszú évekig tartós, és kiválóan hőszigetelő nyílászárókat gyártunk le saját telephelyeinken.

 

Tesztek, vizsgálatok, ellenőrzések egész sora…

Az Inoutic és a Schüco társaság termékei számos teszten esnek át. Ezek az anyag szilárdságát, a kialakítás pontosságát és a felületi tulajdonságait vizsgálják. Ez azonban nekünk nem elég. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük mi is, többek közt digitális 2D és manuális 3D mérés segítségével.

Az Inoutic és a Schüco megoldások a hosszú élettartam, biztonság, energiahatékonyság és dizájn szempontjából első osztályúak – ezt a neves nemzeti és nemzetközi vizsgáló intézetek, valamint az Inoutic és a Schüco termékek megszerzett minősítései is igazolják.

Ennyi minden kell ahhoz, hogy az Ön otthonába is egy kiváló hőszigetelő, tartós, a betörők ellen is védelmet biztosító nyílászáró kerüljön.

Ismerje meg nyílászáró termékeinket: